De stemmingen zijn gesloten en u heeft de uitslag van ons ontvangen. Nu is het tijd om de uitslag ook aan de kandidaten en organisatie kenbaar te maken. Inkesta biedt de mogelijkheid om na het sluiten van de verkiezing een e-mail te versturen naar alle betrokken met daarin de bekendmaking van de kandidaten.

Breng alle betrokkenen op de hoogte van de uitslag

De Bekendmakings-e-mail is een extra pakket dat u kunt afnemen om de resultaten aan alle betrokkenen kenbaar te maken. In de Bekendmakings-e-mail kunt u bijvoorbeeld linken naar uw eigen platformen, waarop u extra informatie omtrent de uitslag kunt verstrekken.

De Bekendmakings-e-mail wordt naar alle stemgerechtigden die bij ons bekend zijn gestuurd. Mochten er meer personen op de hoogte moeten worden gebracht, dan is het mogelijk om deze na het sluiten van de verkiezing nog toe te voegen. Dit zal geen effect hebben op de uitslag en of opkomst.

Maak gebruik van onze Info-/Campagnewebsite

Heeft u geen beschikking over een goed communicatiekanaal om de betrokkenen van de uitslag op de hoogte te brengen? Dan kunt u gebruik maken van onze Info-/Campagnewebsite. Op deze website kunt u alle relevante informatie plaatsen omtrent de verkiezing, uitslag en kandidaten.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Wij helpen u graag bij het opzetten van uw verkiezingen. Wilt u meer over onze dienstverlening weten? Stel uw vraag aan ons via e-mail of telefoon. Wilt u meer weten over de kosten van onze dienstverlening? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan.