Maatwerk nodig?

Het kan zijn dat de wensen en/of eisen voor uw toekomstige verkiezing niet (geheel) binnen onze huidige software passen. Dit vormt absoluut geen probleem. Doordat wij onze software zelf hebben ontwikkeld, is het mogelijk om de software aan te passen en/of uit te breiden.

Denkt u dat u maatwerk nodig heeft? Neem dan ruim op tijd contact met ons op. Wij moeten de kwaliteit van de nieuwe functionaliteiten altijd kunnen garanderen en hebben daar voldoende tijd voor nodig. Op deze manier kunnen we uw wensen goed in kaart brengen, overleggen met onze programmeur over de mogelijkheden en de nieuwe functionaliteiten goed testen.

OTAP

Onze ontwikkelaars werken volgens de OTAP methode. Dit houdt in dat de ontwikkeling van nieuwe software 4 fasen doorloopt: Ontwikkeling, Test, Acceptatie en Productie.

Wanneer de test bij ons intern akkoord is wordt u uitgenodigd om ook te gaan testen. Hieruit kunt u uitgebreid uw feedback op het project geven. De gewenste wijziging zullen door onze projectmanager(s) en programmeur worden doorgevoerd. Nadat alle wijzigingen zijn doorgevoerd en getest, zullen de nieuwe functionaliteiten worden overgezet naar de live omgeving.

In de live omgeving zal er weer uitvoerig door onze projectmanager(s) en uzelf worden getest. Nadat alles akkoord is kan er gebruik worden gemaakt van de speciaal voor u ontwikkelde functionaliteiten.

Hoe gaan wij te werk?

Nadat u contact met ons heeft opgenomen zullen wij voor uw organisatie een projectteam samenstellen. Dit projectteam bevat onze ontwikkelaar(s) en projectmanager(s). Het projectteam zal samen met u de wensen opnemen en de mogelijkheden van onze software met u bespreken.

Naar aanleiding van dit overleg zullen de projectkosten in kaart worden gebracht. Nadat alles is goed gekeurd, zal de ontwikkeling worden opgestart.

Gedurende de ontwikkeling zullen de projectmanager(s) nauw samenwerken met onze programmeurs. Onze projectmanagers zullen u bij het gehele ontwikkelingstraject betrekken en u op de hoogte brengen bij nieuwe opleveringen. Om het voor u overzichtelijk te houden zal u binnen onze organisatie één hoofd-aanspreekpunt krijgen.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Wij helpen u graag bij het opzetten van uw verkiezingen. Wilt u meer over onze dienstverlening weten? Stel uw vraag aan ons via e-mail of telefoon. Wilt u meer weten over de kosten van onze dienstverlening? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan.