Bij de start van het verkiezingstraject wordt het kiesregister opgesteld. Het is niet altijd even eenvoudig om deze lijst volledig up-to-date te hebben. De Kiesregistercheck is dé uitkomst als u niet voor verrassingen wilt komen te staan gedurende de verkiezing. 

Wat is de Kiesregistercheck?

Met de Kiesregistercheck kunnen alle betrokkenen de eigen gegevens zoals bekend bij de verkiezingscommissie controleren en wijzigen op een snelle en eenvoudige manier.

1. Lever uw kiesregister aan

Om de Kiesregistercheck te kunnen gebruiken levert u bij ons uw eigen kiesregister aan. In het kiesregister plaatst u van alle kies-/stemgerechtigden de informatie, die u wilt controleren. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan voornaam, achternaam, kiesgroep, afdeling, etcetera.

2. Wij nodigen de mensen uit

Het door u geleverde kiesregister plaatsen wij in ons systeem. Hierna zal iedere persoon een uitnodiging van ons ontvangen om zijn gegevens te controleren en/of aan te vullen. Hierbij is het mogelijk om tot en met 3 reminders te versturen, zodat de response kan worden verhoogd.

3. Rapportage Kiesregistercheck

Nadat de Kiesregistercheck is afgerond, zal uw projectmanager een rapportage opstellen van alle voorgestelde wijzigingen en aanvullingen. Deze wijzigingen kunt u controleren en opnemen in uw eigen kiesregister, zodat deze weer volledig up-to-date is.

Kies voor gemak

Maak gebruik van het gemak van de Kiesregistercheck om goed van start te gaan met de verkiezing. U betrekt iedereen al vroeg in het proces van de verkiezing en maakt hen mede verantwoordelijk voor de juistheid van het kiesregister.

Via onderstaande buttons kunt u met uw vragen bij ons terecht en/of kunt een offerte bij ons aanvragen.

Wilt u meer weten over onze andere pakketten? Klik dan hier

Ontvang een vrijblijvende offerte

Wij helpen u graag bij het opzetten van uw verkiezingen. Wilt u meer over onze dienstverlening weten? Stel uw vraag aan ons via e-mail of telefoon. Wilt u meer weten over de kosten van onze dienstverlening? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan.