Wij helpen je een online verkiezing te organiseren

Het kiesregister toetsen, kandidaten werven en iedereen veilig laten stemmen. Er komt behoorlijk wat kijken bij het organiseren van verkiezingen. Gelukkig hebben wij al duizenden verkiezingen georganiseerd en helpen we u graag met het succesvol organiseren van uw verkiezingen.

Het verkiezingstraject is op te delen in 3 verschillende fases. De kandidaatstellingsfase, verkiezingsfase en de bekendmakingsfase. Inkesta biedt binnen deze fases verschillende tools en pakketten aan om u zoveel mogelijk te kunnen ontzorgen. Ontdek alle mogelijkheden op deze pagina.

Kiesregistercheck

Met de Kiesregistercheck kunnen alle betrokkenen de gegevens zoals bekend bij de verkiezingscommissie op een persoonlijke, beveiligde pagina controleren. Voorgestelde wijzigingen worden aan de verkiezingscommissie voorgelegd ter beoordeling.

Wervingstool

De Wervingstool bestaat uit drie stappen met als doel het vinden van de juiste kandidaten voor de medezeggenschap. Met behulp van een testje, het opgeven van de kandidaatstellingskeuze en het nomineren van collega’s is iedereen al vroeg op de hoogte van de komende verkiezing.

Formaliseren kandidaatstelling

De kandidaatstelling wordt via een digitaal kandidaatstellingsformulier geformaliseerd in een beveiligde, persoonlijke omgeving. De verkiezingscommissie heeft inzicht in en controle over de kandidaatstellingen via het online dashboard.

Verkiezingstool

De software van Inkesta vormt de basis van iedere verkiezing. Het is mogelijk om uw verkiezing volledig zelf in te richten. U ontvangt van ons de inloggegevens en een handleiding, zodat u stapsgewijs aan de slag kunt met het opzetten van uw eigen verkiezing.

Waarborgpakket

Het Waarborgpakket garandeert een goed georganiseerde verkiezing door de hulp van een projectmanager; een vast aanspreekpunt en controle op het beloop van het gehele traject.

Bounce-/Testpakket

Door uw verkiezing aan te kondigen wordt er aandacht gevraagd voor de aankomende verkiezing én wordt getest of alle e-mailadressen in uw kiesregister juist zijn.

KandidatenKompas

Het KandidatenKompas geeft de stemgerechtigden de kans om een weloverwogen stemkeuze te maken. Aan de hand van stellingen wordt duidelijk welke kandidaat het beste bij de stemmer past.

Bekendmaking uitslag

Zodra de verkiezingen zijn beëindigd en de uitslag door de verkiezingscommissie is vastgesteld, bestaat de mogelijkheid om de uitslag per e-mail met de medewerkers te delen. Wij verzorgen de gehele mailing.

Info-/Campagnewebsite

Alle informatie over de verkiezing op één plek verzamelen? Dat kan! Voor alle fases van de verkiezing kunnen wij een website voor u aanmaken, geheel in uw stijl.


Nieuwsgierig geworden?

Wij leren u graag kennen!

Persoonlijk contact vinden wij fijn, bijvoorbeeld via een Teams afspraak. Op kantoor heten we u uiteraard ook van harte welkom! Stuur ons een e-mail, dan plannen we een afspraak in.