“Het beste online verkiezingsbureau ter wereld worden en blijven.”

Jan Versluys, oprichter en eigenaar van Inkesta, is ambitieus. Vanuit ons kantoor in Breda doen onze medewerkers iedere dag hun uiterste best om al onze klanten bij te staan met hun verkiezingstraject. Door steeds te eindigen met een tevreden klant verspreidt ons succes zich snel en komen er nieuwe kansen op ons pad. Waarom klanten zo tevreden zijn, leest u hier beneden. 

Onze missie

Wij willen medezeggenschap, inspraak en democratie door middel van innovatie leuker en makkelijker maken waarbij we ons houden aan de hoogste privacy- en veiligheidseisen.

Onze strategie

Het aanbieden en (door)ontwikkelen van een breed scala aan (internet)diensten specifiek gericht op medezeggenschap, inspraak en democratie. Onze ambitie is om onze techniek continu te verbeteren, om aan de wensen en behoefte van onze klanten te blijven voldoen.

Daarnaast willen samen met onze klanten technische mogelijkheden bespreken, zodat medezeggenschap, democratie en inspraak zich blijft aanpassen aan de veranderende (vraag van de) burger, werknemer, student en/of andere belanghebbende.

Focus op kwaliteit

Of het nu gaat om complexe verkiezingen met honderden kandidaten of een vragenlijst met vijf vragen, wij gaan altijd voor kwaliteit. Daarom besteden we bovengemiddeld veel aandacht aan veiligheid, privacy en stabiliteit. Zo is Inkesta ISO 27001 gecertificeerd. En onze drive zorgt ervoor dat we continu blijven ontwikkelen.   

Eigen software

De software die gebruikt wordt is in eigen beheer ontwikkeld. Vanaf ons ontstaan zijn we continue bezig met het verbeteren en uitbreiden van onze software. Door de software in eigen beheer te ontwikkelen zijn wij in staat om software te ontwikkelen die primair als doel heeft om verkiezingen te organiseren en hebben wij de prioriteit van uitbreidingen en verbeteringen in eigen hand.

Meer over onze software

Een vast team van experts

Jan Versluys

Hallo! Mijn naam is Jan Versluys en ik ben sinds 2004 (mede)eigenaar van Town, een onderneming die zich heeft gespecialiseerd in onder andere Internet Security en e-mail- en hostingdiensten. Vanuit daar hebben we software ontwikkeld voor een verkiezing, onder de naam Inkesta. Dat het zo’n groot succes zou worden, had ik toen niet durven dromen.

Inmiddels is Inkesta al jaren een zeer succesvol bedrijf waarmee we met ons gezellige team iedere dag voor tevreden klanten zorgen. Binnen Inkesta ben ik eindverantwoordelijk voor de techniek, productontwikkeling en kwaliteitsborging. Ook met vragen over de veiligheid en anonimiteit van onze tool bent u bij mij aan het goede adres. Wie weet tot snel!

Sanne Muskens

Leuk kennis te maken! Na mijn opleiding Economische Psychologie heb ik een tijdje in de marketing en communicatie gewerkt. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar Inkesta, waar ik intussen alweer een hoop jaren als projectmanager werk. Ik vind het fantastisch om mijn klanten te begeleiden bij hun verkiezingstraject. De verwachtingen overtreffen en goed bereikbaar zijn vind ik belangrijk.

Daarbij probeer ik ieder obstakel zo snel en zo goed mogelijk op te lossen. Ook met complexe verkiezingstrajecten maak je me blij. Samen met mijn collega’s gaan we iedere uitdaging aan. Ik kijk ernaar uit om ook u te helpen!

Eva van Vliet

Hoi allemaal, mijn naam is Eva en ik werk al jaren met veel plezier bij Inkesta als projectmanager. Mijn studie Kunst & Economie en mijn werkgeschiedenis bij een evenementenbureau hebben mij geleerd duidelijk te communiceren, goede planningen te maken en proactief te handelen. Deze vaardigheden kan ik bij Inkesta goed inzetten!

Daarnaast staat klantvriendelijkheid bij mij altijd op nummer 1, klanten ontzorgen doe ik graag. Ik heb al veel mooie verkiezingen mogen verzorgen en ik hoop daar uw verkiezing aan toe te kunnen voegen!

Nordin Kerkvliet

Hallo! Ik ben Nordin. In 2021 ben ik bij Inkesta begonnen als projectmanager. In die rol begeleid ik met veel plezier een variëteit aan verkiezingen. Ik hecht veel waarde aan goede communicatie, klanttevredenheid en een persoonlijke touch.

Ondertussen is mijn rol binnen het team iets veranderd en ben ik naast projectmanager ook de schakel tussen de techniek, de andere projectmanagers en de klant. Zo ben ik bijvoorbeeld vaak betrokken bij maatwerk verkiezingen, waarbij we onze standaard software aanpassen naar de specifieke wensen van een klant. En daar komt mijn achtergrond in webdevelopment en online marketing erg goed bij van pas.

Michelle Postema-Verouden

Hoi! Mijn naam is Michelle en ik ben binnen Inkesta werkzaam als projectmanager. Vanuit mijn voorgaande werkzaamheden als openbaar apotheker ben gewend om detailgericht te werken en vind ik het erg belangrijk om zorgvuldig met gegevens om te gaan. Deze vaardigheden komen bij het organiseren van verkiezingen goed van pas!

Ook vind ik het erg belangrijk om helder te communiceren met mijn klanten en probeer ik zoveel mogelijk taken uit handen te nemen. Ik sta voor u klaar om u te begeleiden bij een mooi verkiezingstraject. Hopelijk tot snel!

Bratley de Boon

Hi! Mijn naam is Bratley de Boon. Na het afronden van mijn opleiding HBO-Bedrijfskunde ben ik in 2022 begonnen als projectmanager bij Inkesta. Klantvriendelijkheid staat bij mij en bij Inkesta hoog in het vaandel.

Als projectmanager neem ik de zorgen van de klant, bij het organiseren van een verkiezing, weg. Waar mensen problemen zien, probeer ik juist naar oplossingen te zoeken. Zijn er binnen uw organisatie binnenkort verkiezingen nodig? Neem dan gerust contact met mij of een van mijn collega’s op!

John van Terheijden

John, aangenaam! Ik ben een web developer met meer dan twintig jaar ervaring en sinds kort in dienst bij Inkesta. Ik heb met diverse programmeeromgevingen en voor heel uiteenlopende branches gewerkt. Het liefst werk ik aan complexe webapplicaties. Techniek blijft altijd in beweging. Er valt elke dag wel iets te leren. Dat maakt mijn werk lekker dynamisch en houdt het vers.

Met veel plezier zet ik mijn kennis en ervaring in om de diverse applicaties bij Inkesta nog beter te maken op gebied van o.a. gebruikersgemak, performance en onderhoud. Ik vind het leuk om de vertaalslag te maken van functionele uitdagingen, wensen en kansen naar een technische oplossing. Daar maak je de (eind)gebruiker blij mee en dat geeft voldoening!

Eline Top

Eline Top

Hi allemaal, ik ben Eline en de nieuwste projectmanager binnen Inkesta. Na mijn studies Leisure & Event Management en Economische Psychologie ben ik nog even in de horeca blijven plakken. Het klantcontact en mensen blij maken met je product of dienst vond ik daarbij heel leuk. Klantvriendelijkheid vind ik dan ook heel belangrijk en ik kijk graag waar ik de klant kan ontzorgen.

In de functie van projectmanager kan ik mijn organisatorische skills van mijn eerste studie combineren met het analytische en nauwkeurige wat ik nodig had bij mijn opleiding Economische Psychologie. Ik kijk er naar uit om veel mooie verkiezingen op te gaan zetten, wie weet tot snel!

Annemarein Jaspars

Fijn u hier te zien. Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Annemarein en al heel wat jaren geleden afgestudeerd aan de UvA als communicatiewetenschapper. In eerste instantie vooral gericht op het buitenland.

Na vele omzwervingen in o.a. Chili en Mexico en functies bij diverse internationale organisaties, uiteindelijk definitief gesetteld in Breda en hier samen met Jan in 2012 Inkesta opgericht. Een inspirerende uitdaging om dit samen met ons geweldige team verder uit te mogen bouwen en vele raden bij te staan in een voor jullie niet frequent voorkomende gebeurtenis: de verkiezing. Met oog voor kwaliteit en een natuurlijke drang naar perfectie en een diepe wens om alles makkelijker te maken.

Samenwerkingspartners


Nieuwsgierig geworden?

Wij leren u graag kennen!

Persoonlijk contact vinden wij fijn, bijvoorbeeld via een Teams afspraak. Op kantoor heten we u uiteraard ook van harte welkom! Stuur ons een e-mail, dan plannen we een afspraak in.