Bij elke verkiezing is het doel om zo veel mogelijk steun vanuit de organisatie te ontvangen. Het is belangrijk dat de ondernemingsraad en de aankomende verkiezing gezien worden. Het campagnepakket van Inkesta helpt u daarbij!

Maak gebruik van onze DTP-kennis

Wanneer u hulp nodig heeft bij het opmaken van de materialen of wanneer u het drukken van de materialen graag uit handen wil geven kan dat via Inkesta. Eén van onze projectmanagers zal u helpen bij het vormgeven van uw campagnematerialen. U kunt dan aangeven hoe u bijvoorbeeld de kleuren en teksten aangepast zou willen zien. Als u andere afbeeldingen ter beschikking heeft, kunnen wij deze ook voor u plaatsen en bewerken.

Voor deze service brengen wij projectkosten in rekening. Deze kostenregeling kunt u terugvinden in onze algemene voorwaarden.

Kies uw gewenste campagnepakket

Het campagnepakket wordt u gratis aangeboden bij afname van het Waarborgpakket en bestaat uit verschillende materialen zoals flyers, posters en stickers voor de kandidaatstellingsfase, campagnefase en voor de verkiezingsfase.

U maakt een keuze uit één van onze 4 pakketten (zie onderstaande afbeeldingen). Elk pakket is vormgegeven volgens een eigen stijl. Het pakket van uw keuze kan worden gedownload en de kleuren, tekst en desgewenst de foto’s kunnen met DTP-software, zoals Photoshop, naar wens worden aangepast. Enige DTP-kennis is hiervoor wel vereist.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Wij helpen u graag bij het opzetten van uw verkiezingen. Wilt u meer over onze dienstverlening weten? Stel uw vraag aan ons via e-mail of telefoon. Wilt u meer weten over de kosten van onze dienstverlening? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan.