Door gebruik te maken van deze service voorkomt u, door het versturen van een aankondigings-e-mail, dat u op de eerste dag van de verkiezing voor verrassingen komt te staan. Vaak blijken lijsten met e-mailadressen van stemgerechtigden in de praktijk minder correct en compleet dan vooraf gedacht.

De 3 voordelen van het Bounce-/Testpakket

1. Het controleren van de mailstroom

Aanbevolen wordt om de aankondigings-e-mail minimaal een week voor de start van uw verkiezing te verzenden. Uit onze eigen ervaring blijken er vaak nog (kleine) fouten in de kiesregisters te zitten. Bijvoorbeeld stemgerechtigden die van kiesgroep zijn gewijzigd of waarbij er een (spel)fout in het e-mailadres zit.

Inkesta kan de volledige mailstroom van uw verkiezing volgen en zal eventuele bounces aan u terugkoppelen, zodat dit voorafgaand aan de verkiezing kan worden opgelost.

2. Aankondiging voor uw aanstaande verkiezing

Met behulp van de aankondigings-e-mail brengt u alle stemgerechtigden (nogmaals) op de hoogte van de aanstaande verkiezing en bijvoorbeeld de optie tot machtigen.

Daarnaast roepen verkiezingen geregeld vragen bij de stemgerechtigden op. Eventuele vragen kunnen door de aankondigings-e-mail, voorafgaand aan de verkiezing worden beantwoord.

Naast (spel)fouten in het e-mailadres kan het ook voorkomen dat stemgerechtigden een verkeerde e-mail of überhaupt geen e-mail hebben gekregen. Deze problemen kunnen door het verzenden van een aankondigings-e-mail voorafgaand aan een verkiezing worden verholpen.

3. Kennismaking met de kandidaten

Optioneel kan de aankondigings-e-mail worden gebruikt om de stemgerechtigden alvast kennis te laten maken met de kandidaten.

In de aankondigings-e-mail wordt een link geplaatst, waar de stemgerechtigden naar het stembiljet worden geleid. Op het stembiljet kunnen ze op de naam van de kandidaat klikken om hun profiel te bekijken.

Het is voor de stemgerechtigden, voorafgaand aan de verkiezing, niet mogelijk om een stem uit te brengen.

Heeft u interesse in deze tool of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden?

Neem een kijkje op onze dienstenpagina om meer te weten te komen over onze andere pakketten en dienstverlening. Of neem een kijkje op onze prijzenpagina om een prijsindicatie voor uw verkiezing te krijgen.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Wij helpen u graag bij het opzetten van uw verkiezingen. Wilt u meer over onze dienstverlening weten? Stel uw vraag aan ons via e-mail of telefoon. Wilt u meer weten over de kosten van onze dienstverlening? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan.