Onze prijzen

Inkesta hecht veel waarde aan transparantie, daarom heeft Inkesta ervoor gekozen de prijzen voor u als klant inzichtelijk te maken. Onze dienstverlening is modulair opgebouwd. U kiest zelf welke pakketten voor u interessant zijn en zo betaalt u niet voor pakketten die u niet gebruikt. Het kan altijd voorkomen dat gedurende het proces de wensen veranderen, daarom wordt achteraf gekeken naar wat is uitgevoerd en wordt de factuur indien nodig hierop bijgesteld.

Onderstaande prijsindicatie geldt voor een OR-verkiezing. Voor MR verkiezingen binnen primair en voortgezet onderwijs hanteren wij aangepaste tarieven. Via het tabje ‘offerte’ hieronder kunt u daarvoor een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wat als mijn verkiezing niet doorgaat?

Bij Inkesta betaalt u alleen voor wat u gebruikt. Na het ondertekenen van de offerte wordt u door uw projectmanager uitgenodigd om een intake te houden. De intake is een gratis service van Inkesta om met u kennis te maken en om alle belangrijke zaken omtrent uw aanstaande verkiezing te bespreken. Als onderdeel van de intake ontvangt u van ons na afloop een draaiboek, waarin alle afspraken en actiepunten worden toegelicht. Mocht het hierna blijken dat er geen verkiezingen nodig zijn? Dan betaalt u niks. U betaalt pas als wij van u opdracht hebben gekregen om uw verkiezing voor te bereiden.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Wij helpen u graag bij het opzetten van uw verkiezingen. Wilt u meer over onze dienstverlening weten? Stel uw vraag aan ons via e-mail of telefoon. Wilt u meer weten over de kosten van onze dienstverlening? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan.